syuhadablogspot.com

This Is My Story.Ini Cerita Saya















Friday, 15 April 2011

Jom Kongsi Bedak Apa Yg Anda Guna

Hey2 sume....Slm Jumaat ye sume..
mai cini sy ada cite nak share2 ngan korg..mesti menarik kan?bagi sy tajuk entry sy kali ni sempoi je..Free kan otak bile nak menulis hahhahaha..Korg gune bedak apa utk tempek kat muka tu ye??Sy hanya gune bedak nie je..simple but ok la..sekadar utk menaikkan seri muka sy..Bedak compact powder Mac n Baby Johnson nie..Knp dua??Semestinye maggi la...sbb satu utk dipkai ms outing Mac la sy gune satu lg bedak Baby Johnson tu utk g kls je..Actually,sy br je pndai pkai bedak2 nie sejak masuk form 4 je..Bru je..sebelum nie apa jd?jd nye sy xgune apa2 la..simple saja..Mean,sy pkai bedak Baby Johnson nie since dh 4 tahun dah..Wah lama nye..Knp lama?sbb sy suka la n sgt selesa when i wore n put it on my cheek..Yeahhahahhaah..Best tau..sgt suke..rs xlengkap if xpakai..Ni lagi satu cite bedak Mac ni sy br je pkai..Bru sebulan yg lps..Sy duk kumpul impian nak beli ms tgk kakak2 sy n ipar sy beli..sy pon rs nak beli..Mac ni buat muka kita nampak berseri tau..harga pon xsoh dok kato mmg berseri la..hihih..never mind la..sy dh kumpul duit jd beli jela..hahaha..Mac ni mmg bersinar2..Jd sy pkai time ada outing utk important je...hihi..Jimat pon jimat..yelah student la katakan...


*Gambar ini mmg xlawa sbb kamera xcanggih



Nie la compact powder sy tu...


Bagaimana dgn anda,reader??Kongsi la dgn sy apa yg menarik ttg bedak compact yg selalu anda pkai dlm hdup anda,sama ada ke tandas mahupon ke mna saja anda pergi.Best bukan klu kta share2 ckit..Share is caring kan??hahahah
Enjoy reading you all...Itu saja yg mampu sy nurkilkan setakat nie
Bye2
:]

2 comments:

  1. bedak mac mmg tahan lama, mmg best pkai ;)

    ReplyDelete
  2. Yap2..hok xberapo supo sy ni jd okay ckit...

    ReplyDelete