syuhadablogspot.com

This Is My Story.Ini Cerita Saya















Tuesday, 4 January 2011

Contact Lense

Askum,

Contact lense?Ade kaitan ke dengan sy ni?Semestinya ada la awe2 n meks semua..Sebenarnya sekarang duk femes dengan contact lense barbidol yg ala2 org Korea gitu..Lense dia buat mata hitam kita nampak besau..Rasa nak try pakai je..Tp seperti biasa penyakit tak yakin mai la..Kan beli membazir pulak..Ni sbb masa form 5 sy dah try pkai yg old school punya trend tuh..tak pasal2 melayang duit rm 60 hinggit..sy rs mata cam nak tercabut dan ado bnda bergerak2 dlm mata.Itu semua perasaan dan khayalan belako kot..Silalah suka terguling2 dan tergolek2 ye you all...*_*
tp sekarang ketika usia dh menjangkau 19 pd tahun 2011 mai balik perasaan nak pakai tu balik..Eh2...ni bukan slh satu drpda wishlist azam baru sy ni..hishhh..dasyat btl la sy ni..Dah duk tgk sana sini situ sinun org duk promote esfecely bila sy duk lalu lalang mall di Kelantam..Lawatan sambil perabih boreh etek nim...erm2..kena pikir elok2 dulu nanti kam its become complicated to me...




Dasyat nye anak mata dia tuhh!!!





Chill semua..nite..Salam....

2 comments:

  1. contct lens ne mmg seronok pkai
    tp kalau habuk masuk mata tu..mmg adui sgsara juge la..

    ReplyDelete