syuhadablogspot.com

This Is My Story.Ini Cerita Saya















Sunday, 5 December 2010

Hilight what happen on me???

askum dan slm satu Malaysia semua..


Amboi2 wah2 happy bebenor i bila nak updated blog i ni kan?mana tak nya terasa bagai tot...totttt tinta i sedang menari2 nak tulis..tulis la apa je jnji i selalu tulis tu pom dah ckup bgus dh.i harap i akan ada folower yang setia ngan i tau..


Hari ni 5 Dis 2010 actually besday kakak i yang ke 21..happy besday my beloved n havogue sista,Siti Nur Fatihah may good blessing on you sis.Harap jadi anak yang soleh dan solehah kepada ayahanda dan bonda kehendaknya.Nanti 13 Dis 2010 she fly to kl tau utk attend for interview kat kl a post as a jurulatih plkn.semoga tahun dpan dpat kerja yang bek n dpt penuhi hasratnya.


ooowhh...itu sahaja ucapan saya sekian terima kasih..

Kejap2 jangan misunderstanding tau.Nak hbs utk ucapan je blog ni actually i panjang lagi nak tulis..bak kata sahabat nabi,bawa tinta kemana sahaja ketika kita menuntut ilmu.Tinta i asyik bg speed faster je ni.Byk lg story yang i nak story nie.kjap ehh kwn2..sabaq na..saba meta..wait..haha apa lg mkna y sama je..toing2


Hari nie jgak genap lah 10 hari i stand,sit and sleep at home.My home sweet home.After i fenat lelah selama seminggu lebih i kurang tido,kurang makan n everything was less auwww...huh..i hope my sem 1 rezak cemerlang dengan kaler2 yang ada tanda A insyallah ye kwn2.I hrap i dpt score ok sem 1 nie..Insyallah..
26.10.2010...
Ni lah tarikh i balik ke kelantan nie..Im happy sgt2.bgn pagi2 i kemas tmpat tidur n baju2 n everything la kemas dlm umah i kat Nilai tuh.I sgt happy tau pg tu..sbb i dh nak balikkk..Penat sgt tau smlm g Times Square nek monorel n ktm smpai kl n turn back to Nilai..Tepat jam 12 mlm i terpacak ngan kwn2 i kat Cp(Cempaka Puri) Nilai Negeri Sembilan.Maen game kat cosmos ckit je balik2 i muntah2 mngalahkan kwn2 i yang nek roller coster 2 kali..i sekalipom haram pom tak nek tau.walawei..i ni poyo je lebih,myb i nie xready kot.g genting pom i tak men rollercoster ke ape kejadahnya i rs better i tak nek je i akn muntah2 jgk.ksian mkanan yg i makan n rembat td kan???oh ya..selesai kemas i mndi n housemate i sibuk2 bgn tdo n bersiap2 ke haluan mereka sendri..yang lg happy abah i dtg Nilai gak n drop 24 Nov kat Kajang.Mu bro house..penawar i nak exam la tuh..dh la raya haji xbalik.Abah datang sbb nak bacakan doa selamat utk abg may i yang 4 bisness warming.Yelah kan doa ayahnada harap2 bisness nye maju di Teco Seremban 2...yuk ke sana dong..Tepat jam 11 i bunyi kete abg i n tandanya i dh nak balik..balik ke umh abg i dlu..kat Labu tuh..mkn2 kjap abg i dr kl td y antr i n abah i jam 2.30 ptg sbb abg i yang stay kat Labu kakinya terseliuh ckit sbb rmi sgt customer nye y serbu kdainya..jam 3.00 ptg tepat2..terpacak lah i kat Lcct,Sepang dr Labu.Rmi org bapak i je yang tau..Rmi sgt foreigner n org Mlaysia yang mengunjungi Lcct tuh..flight i kul 4 tau..soksek punya soksek dh 3.30 ptg i slm n kissing abg i then check in masuk la..bye2 kl n Nilai buat seketika..I nak spent ms kat Kelate la..Penat doh nyo duk kl..hahahah.Tepat jam 4.50 ptg selamat lah i land kat Kb airport tuh..yeppy...Selamat dtg ke Kelate Bada..tu saja yg i nak share.Till met again.Wslm...

ni subject yang i ambik during semester 1

Human Biology
Biochemistry
Laboratory Equipment
Immunology
Chemistry
Mathematics n Statictics

yahoo..tamatlah sudah sem 1 pada tarikh 25.11.2010 n 12.00 waktu Malaysia..bye

No comments:

Post a Comment